2017. július 27., csütörtök

A konyhaablak/ The kitchen window

Vannak bizonyos részei a házunknak, amelyeket különösen szeretek. Ezek közé tartozik a konyhaablakom is. Szeretem évszakonként variálni, különösen karácsony táján. Bár a függönyünk (amit a nagypapámtól kaptunk ajándékba amikor beköltöztünk), klasszikus rózsamintás, az ablakban most mégis a kék szín dominál és ez részben véletlen, részben tudatos választás.

There are some parts in our house that are really dear to me. The kitchen window is among them. I love decorating it differently all the time, especially around christmas. Though our curtain (which we got as a present from my grandfather when we moved in) has got a classic rose pattern, the dominant colour is blue. This is partly accidental, partly on purpose.

A képet én hímeztem egy pinterest-en talált mintát alakítottam kicsit át. A fa ládikó csipkével díszítve egy kézművestársam ajándéka karácsonyra. Teát tárolunk benne és nagy kedvenc! 

A fém dobozkák a Kik-ből jöttek velem haza, a kávédarálót pedig az esküvőnkön kaptuk ajándékba. Számomra csupa szívet melengető darab. 





                  A függönyünk a nagyapám ajándéka volt nekünk beköltözésünkkor. Ma már emlék is Tőle.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése